Nordahl's Bygg o Service

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svedala och Nordahl's Bygg o Service är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Nordahl's Bygg o Service är ett av dem. Statusen för Nordahl's Bygg o Service är att Bolaget är aktivt.

Nordahl's Bygg o Service är ett Enskild firma och skapades 1995-11-15. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som Nordahl's Bygg o Service ska trivas.

Nordahl's Bygg o Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet, fastighetsskötsel, konsultverksamhet inom byggsektorn, reparera och sälja gamla dörrar och fönster samt rivningsmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordahl's Bygg o Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Nordahl's Bygg o Service och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Nordahl's Bygg o Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5729945.

.

De som är på något sätt har med Nordahl's Bygg o Service är Nordahl, Richard Styr-Björn som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nordahl's Bygg o Service har 571216-XXXX som sitt organisationsnummer.