International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb)

Skåne län

Information

International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) är en verksamhet som finns i Svedala. I International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ritter, James Ashley som är född 1956 och har titeln VD, Ritter, James Ashley som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ritter, Trevor William som är född 1987 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) på telefon 070-8180084.

Bolagets verksamhet är att bedriva utbildning inom utveckling av internationell ridsport samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) av bolagstypen Aktiebolag.

International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-29 och International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-11-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

International Equestrian College - Jim Ritter AB (svb) har 556723-8836 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.