Meggie's Foder och Tillbehör AB

Skåne län

Information

Bolaget skall driva försäljning av foder och tillbehör till stordjur och smådjur och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Meggie's Foder och Tillbehör AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Meggie's Foder och Tillbehör AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 2007-01-17 så skapades Meggie's Foder och Tillbehör AB och företaget är har F-skattsedel Meggie's Foder och Tillbehör AB har haft det sedan 2007-03-15.

Meggie's Foder och Tillbehör AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-15

556720-6361 är organisationsnummret för företaget som finns i Svedala.

Just nu är Meggie's Foder och Tillbehör AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Meggie's Foder och Tillbehör AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Meggie's Foder och Tillbehör AB är Albertson, Marie-Christine Elisabet som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsson, Ingrid Elisabet som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .