Barnkammaren i Svedala AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och Barnkammaren i Svedala AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Barnkammaren i Svedala AB är ett av dem. Statusen för Barnkammaren i Svedala AB är att Bolaget är aktivt.

Barnkammaren i Svedala AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som Barnkammaren i Svedala AB ska trivas.

Barnkammaren i Svedala AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-07. I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av kläder företrädesvis till konsumentledet, tillhandahålla administrativa tjänster, tillhandahålla transporter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barnkammaren i Svedala AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-07.

Idag är Barnkammaren i Svedala AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Barnkammaren i Svedala AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-551220.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Barnkammaren i Svedala AB är Linderot, Eva Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Britt Marianne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörnstedt, Karin Gunni Inga-Lill som är född 1928 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Barnkammaren i Svedala AB har 556708-0345 som sitt organisationsnummer.