Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB är ett av dem. Statusen för Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB är att Bolaget är aktivt.

Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-05-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB ska trivas.

Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28. I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom processindustrin samt förvaltning av värdepapper och fastigheter, uthyrning av maskiner och försäljning av maskiner inom process- och plastindustribranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-28.

Idag är Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0940-402193.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB är Karlsson, Jan Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Flinth, Anna Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Karlsen, Stein Are som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Jan Carlsson Förvaltning i Svedala AB har 556703-1900 som sitt organisationsnummer.