X-vent AB

Skåne län

Information

556681-7028 är organisationsnummer för verksamheten X-vent AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som X-vent AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svedala som är den kommunen som X-vent AB finns i.

X-vent AB har varit registrerat sedan 2005-06-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för X-vent AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-28.

X-vent AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svedala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för X-vent AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med X-vent AB så kan ni göra det på telefon genom 040-407765 eller genom brev på följande adress:
Malmöv. 99, 233 39, Svedala

Bolaget skall bedriva handel med produkter och komponenter till inomhusklimatsystem samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med X-vent AB och det är Ingesson, Kurt Håkan Wilhelm som är född 1963 och har titeln VD, Ingesson, Kurt Håkan Wilhelm som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Staehr, Niels Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jensen, Kim Kristian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor