Bökebergs Gård AB

Skåne län

Information

Bökebergs Gård AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där Bökebergs Gård AB finns. I Svedala så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bökebergs Gård AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bökebergs Gård AB har haft sedan 2005-08-25. Bökebergs Gård AB har funnits sedan och 2005-08-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bökebergs Gård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lundav. 427, 233 94, Svedala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9121314.

Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bökebergs Gård AB Privat, ej börsnoterat.

Bökebergs Gård AB har idag 556661-3120 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bökebergs Gård AB

Bolaget skall bedriva ridverksamhet och hästavel samt därmed förenlig verksamhet.

I Bökebergs Gård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Monica Ann-Teres som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Christer som är född 1949 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .