Camping-Bil International CBI AB

Skåne län

Information

I Svedala finns det ett Aktiebolag som heter Camping-Bil International CBI AB. Det finns flera bolag som liknar Camping-Bil International CBI AB i Skåne län. Svedala är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Camping-Bil International CBI AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-04-03 så har Camping-Bil International CBI AB varit registrerat och sedan 2005-08-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Camping-Bil International CBI AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Camping-Bil International CBI AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Svarvareg. 51, 233 51, Svedala. Vi ni istället prata med Camping-Bil International CBI AB så kan ni göra det på 040-408940.

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning och reparationer av husbilar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jensen, Torben som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jensen, Annelise som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jakobsson, Siv Ethel Irene som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, BDO Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Camping-Bil International CBI AB har 556659-0054 som sitt organisationsnummer.