Bilaffären i Svedala AB

Skåne län

Information

Bilaffären i Svedala AB är ett av många företag som finns i Svedala. Det är nämligen den kommunen som Bilaffären i Svedala AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bilaffären i Svedala AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-04-29.

Bilaffären i Svedala AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-02-09. Men sedan 2004-04-29 så har Bilaffären i Svedala AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Verkstadsg. 10, 233 51, Svedala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bilaffären i Svedala AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-402020.

Svedala arbetar för att företag som Bilaffären i Svedala AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bilaffären i Svedala AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva inköp och försäljning av nya och begagnade bilar samt finansieringsverksamhet av bilar dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om kredit- marknadsbolag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bilaffären i Svedala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bilaffären i Svedala AB och det är följande personer, Jönsson, Patrik som är född 1970 och har titeln Extern VD, Stenbeck, Ulf Tommy Ingvar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenbeck, Ulf Mathias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bilaffären i Svedala AB är 556655-8622.