Trädgårdskonsult TSTC AB

Skåne län

Information

Bolaget skall producera, underhålla och tillhandahålla konsultation avseende trädgårds- och parkanläggningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trädgårdskonsult TSTC AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Trädgårdskonsult TSTC AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 2003-12-11 så skapades Trädgårdskonsult TSTC AB och verksamheten är har F-skattsedel Trädgårdskonsult TSTC AB har haft det sedan 2004-01-15.

Trädgårdskonsult TSTC AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-15

556652-6868 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är Trädgårdskonsult TSTC AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Trädgårdskonsult TSTC AB så går det att nå dem via telefon på 040-441365 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlstedt, Paul Arne Thomas -Ingemarsson, Sheila Mary -Ingemarsson, Stellan Ingemar -Sannemalm, Göran Thomas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trädgårdskonsult TSTC AB är Ingemarsson, Sheila Mary som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Ingemarsson, Stellan Ingemar som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Carlstedt, Paul Arne Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sannemalm, Göran Thomas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlstedt, Ulrika Karolina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Sannemalm, Sarah Teresa som är född 1978 och har titeln SuppleantLövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .