LT-Jouren i Sturup AB

Skåne län

Information

LT-Jouren i Sturup AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där LT-Jouren i Sturup AB finns. I Svedala så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. LT-Jouren i Sturup AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket LT-Jouren i Sturup AB har haft sedan 2003-08-14. LT-Jouren i Sturup AB har funnits sedan och 2003-08-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LT-Jouren i Sturup AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Sturupsv. 255, 233 91, Svedala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-483145.

Svedala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är LT-Jouren i Sturup AB Privat, ej börsnoterat.

LT-Jouren i Sturup AB har idag 556642-8289 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för LT-Jouren i Sturup AB

Bolaget skall bedriva service och reparation, tillika försäljning av lastfordon, bussar och andra tunga motorfordon, och därmed förenlig verksamhet.

I LT-Jouren i Sturup AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Torstensson, Lars Åke som är född 1950 och har titeln VD, Torstensson, Lars Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .