Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, trädgårdsentreprenad samt uthyrning jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 2002-12-11 så skapades Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 2003-01-13.

Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-13

556636-6166 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peter Carlstedt Åkeri Aktiebolag är Carlstedt, Ulf Håkan Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlstedt, Karin Ann-Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Tornqvist, Anna Jessica som är född 1976 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .