LRN Electronics AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och LRN Electronics AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och LRN Electronics AB är ett av dem. Statusen för LRN Electronics AB är att Bolaget är aktivt.

LRN Electronics AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som LRN Electronics AB ska trivas.

LRN Electronics AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstruktion och produktion av kundspecificerade elektronikprodukter och programvaror samt import, export, service och försäljning av dessa. Såsom givare till industrin, apparater för medicinskt bruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LRN Electronics AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31.

Idag är LRN Electronics AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med LRN Electronics AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-401066.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med LRN Electronics AB är Hjelm, Urban som är född 1956 och har titeln Likvidator, Lundström, Elisabeth Cecilia som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

LRN Electronics AB har 556619-9559 som sitt organisationsnummer.