Enterior AB

Skåne län

Information

556618-6267 är organisationsnummer för företaget Enterior AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Enterior AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svedala som är den kommunen som Enterior AB finns i.

Enterior AB har varit registrerat sedan 2001-11-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Enterior AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-14.

Enterior AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svedala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Enterior AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Enterior AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2074949 eller genom brev på följande adress:
Klörupsv. 175, 233 93, Svedala

Bolaget skall bedriva byggnads-, renoveringsarbeten och medicinkonsultationer, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Enterior AB och det är Nelson, Nils Kristofer som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlbom Nelson, Gunnel Kristina som är född 1941 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor,