Elite Limousine i Malmö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och Elite Limousine i Malmö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Elite Limousine i Malmö AB är ett av dem. Statusen för Elite Limousine i Malmö AB är att Bolaget är aktivt.

Elite Limousine i Malmö AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Elite Limousine i Malmö AB ska trivas.

Elite Limousine i Malmö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxirörelse, förvaltning av fastighet, försäljning av reklam, handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elite Limousine i Malmö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31.

Idag är Elite Limousine i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Elite Limousine i Malmö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6307050.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Elite Limousine i Malmö AB är Åkesson, Jimmy Paul som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Tina Jessika som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Arne Peter som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Elite Limousine i Malmö AB har 556616-9859 som sitt organisationsnummer.