Enterprise Ytbehandling Sverige AB

Skåne län

Information

Enterprise Ytbehandling Sverige AB är ett av många företag som finns i Svedala. Det är nämligen den kommunen som Enterprise Ytbehandling Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Enterprise Ytbehandling Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-11-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Verkstadsg. 4, 233 51, Svedala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Enterprise Ytbehandling Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6716480.

Svedala arbetar för att företag som Enterprise Ytbehandling Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Enterprise Ytbehandling Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva verksamhet i försäljning av ytbehandlings- utrustning för bil-, metall-, plast och träindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Enterprise Ytbehandling Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Enterprise Ytbehandling Sverige AB och det är följande personer, Nilsson, Rolf Einar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Sven Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bodil Lisbeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Mats Christer Roland som är född 1965 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Enterprise Ytbehandling Sverige AB är 556601-9740.