Aurvandil Kapitalförvaltning AB

Skåne län

Information

Aurvandil Kapitalförvaltning AB är ett av många företag som finns i Svedala. Det är nämligen den kommunen som Aurvandil Kapitalförvaltning AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aurvandil Kapitalförvaltning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-01-16.

Aurvandil Kapitalförvaltning AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-04-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till FÖRETAGSGATAN 9 A, 233 51, Svedala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aurvandil Kapitalförvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Svedala arbetar för att företag som Aurvandil Kapitalförvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aurvandil Kapitalförvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av maskiner och service till köttindustrin, kapitalförvaltning i blanda annat aktiefonder och fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aurvandil Kapitalförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aurvandil Kapitalförvaltning AB och det är följande personer, Nilsson, Mats Roger som är född 1961 och har titeln VD, Nilsson, Mats Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Bengt Arne Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Anna Maria Jessica som är född 1970 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aurvandil Kapitalförvaltning AB är 556589-4903.