FOAM Construction i Svedala AB

Skåne län

Information

FOAM Construction i Svedala AB är ett av många verksamheter som finns i Svedala. Det är nämligen den kommunen som FOAM Construction i Svedala AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

FOAM Construction i Svedala AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-04-12.

FOAM Construction i Svedala AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-03-24. Men sedan 2000-05-02 så har FOAM Construction i Svedala AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svarvareg. 5, 233 51, Svedala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FOAM Construction i Svedala AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-402065.

Svedala arbetar för att verksamheter som FOAM Construction i Svedala AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FOAM Construction i Svedala AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultationer inom produktion av formgjutna plastprodukter, produktion av skumplastdetaljer, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för FOAM Construction i Svedala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Mehren, Hans Preben Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FOAM Construction i Svedala AB och det är följande personer, Mehren, Hans Preben som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Christensen, Brian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Haug, Anders Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mehren, Preben som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Jan Ingvar som är född 1946 och har titeln Delgivningsbar person, Karlsen, Stein Are som är född 1962 och har titeln Revisor.Olsson, Jan Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för FOAM Construction i Svedala AB är 556588-2015.