UBD Maval AB

Skåne län

Information

556586-1746 är organisationsnummer för företaget UBD Maval AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UBD Maval AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svedala som är den kommunen som UBD Maval AB finns i.

UBD Maval AB har varit registrerat sedan 2000-02-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för UBD Maval AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

UBD Maval AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svedala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för UBD Maval AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med UBD Maval AB så kan ni göra det på telefon genom 040-405545 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 1, 233 51, Svedala

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva tillverkning, renovering och handel med reservdelar för motorfordon samt mekaniska produkter, äga, förvalta och handla med värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med UBD Maval AB och det är Håkansson, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Lars-Mickael som är född 1977 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,