Verbalux Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Verbalux Sweden Aktiebolag är ett bolag som finns i Svedala. I Verbalux Sweden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Litsberger, Robert Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kozlowski, Andreas Slawomir som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Per Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pietrzak, Beata Antoni Zofia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Katra, Ronnie Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, Katra Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Verbalux Sweden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Verbalux Sweden Aktiebolag på telefon 040-407968.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skyltprodukter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Verbalux Sweden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Verbalux Sweden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Verbalux Sweden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och Verbalux Sweden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Verbalux Sweden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Verbalux Sweden Aktiebolag har 556579-4467 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.