Thulin Jordbruks AB

Skåne län

Information

Thulin Jordbruks AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svedala som är den kommunen där Thulin Jordbruks AB finns. I Svedala så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thulin Jordbruks AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Thulin Jordbruks AB har haft sedan 1998-01-01. Thulin Jordbruks AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Thulin Jordbruks AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vismarlövsv. 429, 230 41, Klågerup men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-440372.

Svedala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Thulin Jordbruks AB Privat, ej börsnoterat.

Thulin Jordbruks AB har idag 556551-8676 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Thulin Jordbruks AB

Bolaget skall bedriva jordbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Thulin Jordbruks AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thulin, Anders Ivan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Gustav Ingvar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Aina Gun-Britt som är född 1938 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .