P & B Optik AB

Skåne län

Information

556537-4534 är organisationsnummer för bolaget P & B Optik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P & B Optik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svedala som är den kommunen som P & B Optik AB finns i.

P & B Optik AB har varit registrerat sedan 1996-12-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P & B Optik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

P & B Optik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svedala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P & B Optik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med P & B Optik AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-411830 eller genom brev på följande adress:
Eriksg. 90, 261 33, Landskrona

Bolaget skall bedriva handel med glasögon och linser ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P & B Optik AB och det är Eidergard, Björn Benny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eidergard, Pia Ann-Margret som är född 1952 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor,