Lars Halapi Produktion AB

Skåne län

Information

Bolaget skall idka producerande verksamhet, konsultverksamhet, musikförlagsverksamhet, kompositörverksamhet, textverksamhet, studioverksamhet samt handelsrörelse inom grammofon, musik, film, video, media och nöjesbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars Halapi Produktion AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Lars Halapi Produktion AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1995-11-25 så skapades Lars Halapi Produktion AB och verksamheten är har F-skattsedel Lars Halapi Produktion AB har haft det sedan 1996-01-01.

Lars Halapi Produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-07

556527-4528 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är Lars Halapi Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lars Halapi Produktion AB så går det att nå dem via telefon på 070-8131421 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars Halapi Produktion AB är Halapi, Peter Lars-Marton som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Halapi, Thomas Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Jonny Daniel Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .