Trulstorps Norregård AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva uthyrning av fastighet, värdepappershandel samt konsulttjänster främst inom bokföring och ekonomi, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trulstorps Norregård AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Trulstorps Norregård AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1995-08-01 så skapades Trulstorps Norregård AB och verksamheten är har F-skattsedel Trulstorps Norregård AB har haft det sedan 1998-01-01.

Trulstorps Norregård AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556525-2680 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är Trulstorps Norregård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Trulstorps Norregård AB så går det att nå dem via telefon på 046-234345 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trulstorps Norregård AB är Göransson, Berit Ingegärd som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Hans Åke Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Charlotte Kristina A som är född 1980 och har titeln Suppleant, Unnhem, Nils Börje Niklas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .