Svedala Mekaniska AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, bedriva handel med hel- och halvfabrikat inom metallsektorn, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svedala Mekaniska AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Svedala Mekaniska AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1995-07-31 så skapades Svedala Mekaniska AB och bolaget är har F-skattsedel Svedala Mekaniska AB har haft det sedan 1999-01-01.

Svedala Mekaniska AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556524-9942 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svedala.

Just nu är Svedala Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svedala Mekaniska AB så går det att nå dem via telefon på 040-404090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Hans-Åke Ingemar -Eriksson, Kerstin Lena Margareth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svedala Mekaniska AB är Eriksson, Hans-Åke Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kerstin Lena Margareth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .