Svedala Bygg & Trädgård AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten och trädgårdsanläggningstjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svedala Bygg & Trädgård AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Svedala Bygg & Trädgård AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1995-07-25 så skapades Svedala Bygg & Trädgård AB och verksamheten är har F-skattsedel Svedala Bygg & Trädgård AB har haft det sedan 1998-01-01.

Svedala Bygg & Trädgård AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556522-9209 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är Svedala Bygg & Trädgård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svedala Bygg & Trädgård AB så går det att nå dem via telefon på 040-407780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svedala Bygg & Trädgård AB är Holmkvist, Nils Rickard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Camilla Maria Matilda som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .