Golv & Bygg i Domme AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva snickeriarbeten, montering av väggar och tak och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Golv & Bygg i Domme AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Golv & Bygg i Domme AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1995-04-08 så skapades Golv & Bygg i Domme AB och företaget är har F-skattsedel Golv & Bygg i Domme AB har haft det sedan 1996-01-01.

Golv & Bygg i Domme AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556512-1067 är organisationsnummret för företaget som finns i Svedala.

Just nu är Golv & Bygg i Domme AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Golv & Bygg i Domme AB så går det att nå dem via telefon på 0411-85063 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Golv & Bygg i Domme AB är Ekdahl, Inga-Lill Anita som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Dimming Ekdahl, Lena Karolina Emilia som är född 1979 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .