Sverker Nordgren Information & Data AB

Skåne län

Information

Bolaget skall utveckla informationssystem, bedriva utbildning och konsultverksamhet inom informationsteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sverker Nordgren Information & Data AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Sverker Nordgren Information & Data AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1995-01-25 så skapades Sverker Nordgren Information & Data AB och företaget är har F-skattsedel Sverker Nordgren Information & Data AB har haft det sedan 1995-01-01.

Sverker Nordgren Information & Data AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556508-6310 är organisationsnummret för företaget som finns i Svedala.

Just nu är Sverker Nordgren Information & Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sverker Nordgren Information & Data AB så går det att nå dem via telefon på 040-444175 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sverker Nordgren Information & Data AB är Söderman, Lars Olav som är född 1953 och har titeln Likvidator, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .