Br Lassons Invest AB

Skåne län

Information

Br Lassons Invest AB är ett av många företag som finns i Svedala. Det är nämligen den kommunen som Br Lassons Invest AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Br Lassons Invest AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-09-29. Men sedan 2009-04-16 så har Br Lassons Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Br Lassons Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5980094.

Svedala arbetar för att företag som Br Lassons Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Br Lassons Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva investeringar och handel med maskiner inom mekanisk verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Br Lassons Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lasson, Tor Danne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Br Lassons Invest AB och det är följande personer, Lasson, Tor Danne som är född 1944 och har titeln VD, Lasson, Tor Danne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lasson, Dag Herman som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Morin, Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Br Lassons Invest AB är 556495-2694.