Hellmark Bros Aktiebolag

Skåne län

Information

I Svedala finns det ett Aktiebolag som heter Hellmark Bros Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hellmark Bros Aktiebolag i Skåne län. Svedala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hellmark Bros Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1994-01-24 så har Hellmark Bros Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hellmark Bros Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Hellmark Bros Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ugglarpsv. 278, 233 91, Svedala. Vi ni istället prata med Hellmark Bros Aktiebolag så kan ni göra det på 040-408990.

Bolaget skall bedriva detaljistförsäljning inom musikvarubranschen, import, försäljning och installationsarbeten av leksaker, musikaliska och elektroniska artiklar inom TV, radio och musikbranschen samt inspelnings- och konsertverksamhet, skivförlagsverksamhet samt restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hellmark, Rolf Rune Tommy som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellmark, Björn Kent Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellmark, Jorunn Synnöve som är född 1937 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Hellmark Bros Aktiebolag har 556479-8014 som sitt organisationsnummer.