Söderslätts Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och Söderslätts Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Söderslätts Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Söderslätts Entreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Söderslätts Entreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-07-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Söderslätts Entreprenad Aktiebolag ska trivas.

I Svedala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra grävnings- och schaktningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderslätts Entreprenad Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Söderslätts Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Söderslätts Entreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-400508.

Firman tecknas av verkställande direktören avseende löpande förvaltningsåtgärder trots att styrelsen inte är behörig. Styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas..

De som är på något sätt har med Söderslätts Entreprenad Aktiebolag är Gunnarsson, Leif Göran Ingemar som är född 1955 och har titeln VD, Gunnarsson, Leif Göran Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Söderslätts Entreprenad Aktiebolag har 556470-5035 som sitt organisationsnummer.