Goodwood Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

I Svedala finns det ett Aktiebolag som heter Goodwood Trading Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Goodwood Trading Aktiebolag i Skåne län. Svedala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Goodwood Trading Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-19 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1993-06-04 så har Goodwood Trading Aktiebolag varit registrerat och sedan 2004-02-19 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Goodwood Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Goodwood Trading Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bolagsg. 2, 233 51, Svedala. Vi ni istället prata med Goodwood Trading Aktiebolag så kan ni göra det på 040-408640.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av glas, porslin presentartiklar, planscher, möbler och tavlor, bedriva häst- rörelse och hotell- och restaurangverksamhet, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast egendom, uthyrningsverksam- het och leasing av lös egendom, huvudsakligen maskinell utrust- ning avseende verkstadsindustrin, kontorsinventarier, personbilar och andra fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wihlborg, Barbro Inga-Lill som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wihlborg, Carl Oscar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Joakim Alexander som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Ulf Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fogelberg, Ingrid Ulrika som är född 1978 och har titeln Revisor, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln RevisorLamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wihlborg, Barbro Inga-Lill -Wihlborg, Carl Oscar -Wihlborg, Joakim Alexander -Wihlborg, Ulf Göran .

Goodwood Trading Aktiebolag har 556468-4743 som sitt organisationsnummer.