Luftfördelarna i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Luftfördelarna i Skåne Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Svedala här finns det många olika Aktiebolag. Luftfördelarna i Skåne Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svedala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Luftfördelarna i Skåne Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556460-3404.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-481043 alternativt besöka eller skicka post till Luftfördelarna i Skåne Aktiebolag på följande adress Brännarev. 8, 233 94, Svedala.

Luftfördelarna i Skåne Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Luftfördelarna i Skåne Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlin, Ulf Ronald Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva montering och service av ventilation samt idka därmed förenlig verksamhet.