Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag

Skåne län

Information

Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag är ett företag som finns i Svedala. I Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Sven Jonas som är född 1962 och har titeln VD, Svensson, Sven Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Widéen, Kristina Helena som är född 1942 och har titeln Suppleant, Widéen, Sven Olof som är född 1938 och har titeln Suppleant, Månsson, Kent Eve Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag på telefon 040-500570.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurantrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-18 och Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sturup Airport Hotel i Svedala Aktiebolag har 556453-9293 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.