Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-02-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svedala där företaget finns i jobbar för att företag som Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag ska trivas.

I Svedala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva produktion av grammofon- och CD skivor samt band, bedriva verksamhet inom underhållningsbranschen samt utföra produktionstjänster för dans- och underhållningsverksamhet samt erbjuda managementtjänster ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-444010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag är Mårtensson, Bengt-Göran Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Elina Tuulikki som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Bengt Mårtensson Konsult Aktiebolag har 556441-3820 som sitt organisationsnummer.