Svedala Blankettryckeri CSN Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Svedala Blankettryckeri CSN Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Svedala här finns det många olika Aktiebolag. Svedala Blankettryckeri CSN Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svedala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Svedala Blankettryckeri CSN Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556440-9547.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-400037 alternativt besöka eller skicka post till Svedala Blankettryckeri CSN Aktiebolag på följande adress Gyllerog. 3, 233 51, Svedala.

Svedala Blankettryckeri CSN Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Svedala Blankettryckeri CSN Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Ulla Lisbeth som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tryckeri för affärstryck på block och pennor, tillhandahålla konsulttjänster samt bedriva uthyrning av maskiner och inventarier inom tryckeribranschen. Bolaget skall vidare bedriva fastighetsförvaltning, förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.