T.U Glastextilprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med glasfiberprodukter och textilprodukter samt idka med ovanstående förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T.U Glastextilprodukter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är T.U Glastextilprodukter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1991-11-19 så skapades T.U Glastextilprodukter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel T.U Glastextilprodukter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

T.U Glastextilprodukter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556436-9337 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är T.U Glastextilprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med T.U Glastextilprodukter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-599000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Tommy Elvin -Drenner, Ulf Peter

Följande personer är på något sätt aktiva inom T.U Glastextilprodukter Aktiebolag är Bengtsson, Tommy Elvin som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Drenner, Ulf Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Tora Ingalill som är född 1946 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .