KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag ska trivas.

KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva industriell elteknik och automation samt konsultverksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-440041.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag är Andersson, Mats Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Agne Folke Lennart som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

KIT, Klågerups IdéTeknik Aktiebolag har 556436-6127 som sitt organisationsnummer.