SBV Autocenter AB

Skåne län

Information

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva handel med bilar, bildelar, bildäck, reparationer, även handel med motorfordon, maskiner och varor inom byggnads- och verkstadsindustri samt lantbrukssektorn, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SBV Autocenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är SBV Autocenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1991-09-25 så skapades SBV Autocenter AB och företaget är har F-skattsedel SBV Autocenter AB har haft det sedan 1994-01-01.

SBV Autocenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556433-3788 är organisationsnummret för företaget som finns i Svedala.

Just nu är SBV Autocenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med SBV Autocenter AB så går det att nå dem via telefon på 040-481370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SBV Autocenter AB är Skarped, Mats Anders Svante som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarped, Petra Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Larsson, Ulla Anita Marietta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .