Centershop Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

556422-8459 är organisationsnummer för bolaget Centershop Sweden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centershop Sweden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svedala som är den kommunen som Centershop Sweden Aktiebolag finns i.

Centershop Sweden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-05-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centershop Sweden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Centershop Sweden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svedala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Centershop Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Centershop Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Vårlöksg. 7, 233 37, Svedala

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med livsmedel och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Centershop Sweden Aktiebolag och det är Lantner, Adam Peter som är född 1966 och har titeln VD, Lantner, Adam Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Annette Rose-Marie Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,