Lloyd Engineering AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och Lloyd Engineering AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lloyd Engineering AB är ett av dem. Statusen för Lloyd Engineering AB är att Bolaget är aktivt.

Lloyd Engineering AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lloyd Engineering AB ska trivas.

Lloyd Engineering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster, utrustning och funktioner för att bygga, driftsätta energigasanläggningar främst inom biogasbranschen. Verksamheten skall verka för miljöförbättrande åtgärder såsom, utarbeta beslutsunderlag exempelvis utredningar, projekteringar, tillståndsansökningar, utveckla tekniska lösningar inom energigasområdet samt bedriva handel med värde- papper för att förvalta egna tillgångar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lloyd Engineering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Lloyd Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Lloyd Engineering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-257615.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lloyd Engineering AB är Lloyd, Jan Anders Ola som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lloyd, Gun Inger som är född 1937 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Lloyd Engineering AB har 556408-0579 som sitt organisationsnummer.