Ajax Musik Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva musikunderhållning, musikundervisning och transportverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ajax Musik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Ajax Musik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1990-06-07 så skapades Ajax Musik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ajax Musik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ajax Musik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556397-2230 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är Ajax Musik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ajax Musik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-407030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ajax Musik Aktiebolag är Jönsson, Jan-Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Leif Håkan Östen som är född 1939 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .