Plasticolor Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

556376-3035 är organisationsnummer för bolaget Plasticolor Sweden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plasticolor Sweden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svedala som är den kommunen som Plasticolor Sweden Aktiebolag finns i.

Plasticolor Sweden Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plasticolor Sweden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Plasticolor Sweden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svedala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Plasticolor Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Linné, Per Håkan Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Plasticolor Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-413620 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 27, 234 35, Lomma

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av färgkoncentrat och tillsatsmedel avsett för den plastbearbetande industrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Plasticolor Sweden Aktiebolag och det är Linné, Per Håkan som är född 1951 och har titeln VD, Holm, Lars Jimmy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlquist, Anders Georg Agge som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlid, Leif Arne Robert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sedira, Peter Valentin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Linné, Per Håkan som är född 1951 och har titeln SuppleantSollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisor, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor