Sydelektro Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Sydelektro Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svedala här finns det många olika Aktiebolag. Sydelektro Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svedala jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Sydelektro Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556369-5245.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-447986 alternativt besöka eller skicka post till Sydelektro Aktiebolag på följande adress Hanög. 2, 211 24, Malmö.

Sydelektro Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sydelektro Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Johansson, Anette Marie Veronica som är född 1972 och har titeln Suppleant , Landvall, Linda Gunilla Yvonne som är född 1975 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra installation och service av elektroniska utrustningar såsom t.ex. larm, televäxlar, data samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även tillhandahålla redovisningsstjänter.