Svedala Bensin & Service Aktiebolag

Skåne län

Information

556363-8211 är organisationsnummer för företaget Svedala Bensin & Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svedala Bensin & Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svedala som är den kommunen som Svedala Bensin & Service Aktiebolag finns i.

Svedala Bensin & Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svedala Bensin & Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Svedala Bensin & Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svedala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svedala Bensin & Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Svedala Bensin & Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-405027 eller genom brev på följande adress:
Långg. 10, 233 31, Svedala

Bolaget skall utföra reparationer av motorfordon samt driva bensinförsäljning och butiksförsäljning med kiosksortiment ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svedala Bensin & Service Aktiebolag och det är Johansson, Kent Ulf Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Inge Lars Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inger Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor,