Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruk, uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar, konsultverksamhet inom personalrekrytering samt förvaltning av lös och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1988-11-02 så skapades Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556340-4531 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svedala.

Just nu är Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-354890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Carlsson, Ulf Benny

Följande personer är på något sätt aktiva inom Recruitment Benny Carlsson Aktiebolag är Carlsson, Ulf Benny som är född 1945 och har titeln VD, Carlsson, Ulf Benny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Karl Erik Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bågenheim Andersson, Linda Victoria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jeanette Sofie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln RevisorRevisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .