CALGO Fastighets AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CALGO Fastighets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svedala så är CALGO Fastighets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svedala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svedala och i Skåne län. Redan 1987-06-26 så skapades CALGO Fastighets AB och företaget är har F-skattsedel CALGO Fastighets AB har haft det sedan 1994-01-01.

CALGO Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556297-5689 är organisationsnummret för företaget som finns i Svedala.

Just nu är CALGO Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med CALGO Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 040-403965 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CALGO Fastighets AB är Olsson, Nils Allan Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Kim Andreas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .