Klågerups Bilverkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Klågerups Bilverkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Svedala här finns det många olika Aktiebolag. Klågerups Bilverkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svedala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Klågerups Bilverkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556276-5825.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-440125 alternativt besöka eller skicka post till Klågerups Bilverkstad Aktiebolag på följande adress Bagarev. 3, 230 41, Klågerup.

Klågerups Bilverkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Klågerups Bilverkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Jönsson, Inga Maria Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant , Mårtensson, Britta Viola Ingeborg som är född 1943 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av bensin samt utföra reparation av motorfordon, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.