Hippo Essentia AB

Skåne län

Information

Hippo Essentia AB är en verksamhet som finns i Svedala. I Hippo Essentia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsström, Lars Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsström, Britta Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Ulla Anita Marietta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorResursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hippo Essentia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hippo Essentia AB på telefon 040-481058.

Bolaget skall bedriva lantbruk, hingsthållning och hästavel samt handel med hästar. Handel med byggnadsmaterial, äga och förvalta lös och fast egendom, auktioner samt marknadsföring av såväl hästar som hästavel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hippo Essentia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hippo Essentia AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svedala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hippo Essentia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hippo Essentia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hippo Essentia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hippo Essentia AB har 556266-7864 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.