Tjustorps Nygård Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svedala och Tjustorps Nygård Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tjustorps Nygård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tjustorps Nygård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tjustorps Nygård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-03-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svedala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tjustorps Nygård Aktiebolag ska trivas.

Tjustorps Nygård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svedala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bestå av att själv eller genom dotterbolag bediva jordbruk, handel och konsultverksamhet förknippade med jordbruk och jordbruksdrift och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tjustorps Nygård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Tjustorps Nygård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svedala.

Vill man komma i kontakt med Tjustorps Nygård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-446636.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tjustorps Nygård Aktiebolag är Persson, Thomas Ivar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäderlund, Ulrica Iwana som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Tjustorps Nygård Aktiebolag har 556257-7105 som sitt organisationsnummer.